Skip to main content

Ny kunst på væggene

Nye kunstvægge pryder væggene i Folkerummet og gang arealet i stueetagen. Det er Frigga Olsen, som udstiller og du kan se hendes værker frem til sommerferien.

Frigga fortæller:
Denne udstilling byder på mit musikalske univers, formet på forskellige måder og teknik. Min glæde for musik har været en stor del af mit liv. Nu er jeg så heldig at jeg er med I bandet ’Once a week’, som nogen måske kender fra, når vi har spillet på Frivilligcenteret.

På denne udstilling er der brugt lidt forskellig teknik, akryl maleriet, serviet decoupage, et af billederne har jeg sat små fliser på.

Håber i vil nyde mit musikalske univers.

Se udstillingen
Alle er velkomne til at kigge indenfor og se billederne i Frivilligcentrets åbningstid - mandag kl. 12.00-15.00, tirsdag kl. 13.00-16.00, torsdag kl. 12.00-18.00 og fredag kl. 9.00 - 12.00, dog kan du kun se billederne i Folkerummet, hvis ikke er optaget. Ellers kan du også nyde billederne, når du er til møde eller andre foreningsaktiviteter i Folkerummet.

Vil du også udstille?
Så kontakt Maj-Britt fra Frivilligcenter Næstved på tlf. 22 42 62 43 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og hør mere om mulighederne.

Frigga som holder et af sine billeder

Frigga, som holder et af sine billeder

Et af Friggas billeder

Et af Friggas værker

Et andet af Friggas billeder

Et andet af Friggas værker