Skip to main content

Ny formand, ny ansigt og stor tak

Bestyrelsen har nu konstitueret sig efter årsmødet i foreningen Frivilligcenter Næstved, som blev afholdt torsdag den 18. april 2024.

Udskiftning på formandsposten
Kirsten Ottenheim (repræsentant for privatmedlemmerne) har overtaget formandsposten efter Viggo Thomsen, der har valgt at træde af som formand. Ebbe Fossing Nielsen (foreningsrepræsentant fra Home-Start Næstved) fortsætter som næstformand, og ligeledes fortsætter Lisbeth Schou udpeget af Fagbevægelsens Hovedorganisation) i forretningsudvalget. Peter Mønsted (udpeget af Næstved Erhvervsforening) træder ind i Gældsrådgivningens følgegruppe, som repræsentant fra bestyrelsen.

Nyt ansigt i bestyrelsen
Årsmødet bød på fire genvalg og et enkelt nyvalg. Vi har budt velkommen (tilbage) til Lise Rasmussen, der blev valgt som suppleant for privatmedlemmerne. Måske kender du Lise, for hun har for år tilbage været en del af bestyrelsen og har i en årrække været formand.

Bestyrelsesmedlemmerne Heydi Baltzer (foreningsrepræsentant fra De Knækkede Blomster) og Kirsten Ottenheim (repræsentant for privatmedlemmerne) blev genvalgt. Ligeså gjorde  de to suppleanter for foreningsrepræsentanterne Idris Farzad (fra Dansk-Afghansk forening ved Næstved) og Thomas Wagner (fra De Knækkede Blomster).

Stor tak
På årsmødet trådte Per Brimer ud af bestyrelsen efter han i en årrække har været henholdsvis bestyrelsesmedlem og suppleant for privatmedlemmerne. Vi sender en stor tak for indsatsen til Per.

Som nævnt har Viggo Thomsen (foreningsrepræsentant fra Scleroseforeningen) valgt at træde tilbage som formand, men han fortsætter som almindeligt bestyrelsesmedlem. Til Viggo skal der derfor også lyde en stor tak for den store indsats som formand til Viggo.


Tillykke med valgene! Vi ser frem til det videre samarbejde.

Foto af Viggo Thomsen og Per Brimer med hver deres gavekurv

Stor tak til Viggo Thomsen (tv) og Per Brimer for deres indsats i bestyrelsen