imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lokaleudlån

I Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus kan frivillige sociale foreninger og grupper låne lokaler. For at låne lokaler skal din forening eller gruppe være medlem af Frivilligcenter Næstved.

Det er gratis at låne et lokale. Men hvis din forening booker et lokale og ikke skal bruge det alligevel, skal I afmelde bookingen hurtigst muligt. Melder I ikke afbud, vil I blive opkrævet et udeblivelsesgebyr på 250 kr.

Hver forening og gruppe kan max låne lokaler én gang om ugen.

Sådan booker du et lokale
Du kan booke et lokale til din forening ved at ringe os på tlf. 55 77 62 43, sende en mail til adm@frivilligcenter-naestved.dk eller komme forbi i vores åbningstid.

Du skal huske at hente nøgle og nøglebrik til jeres lokalelån, som skal hentes indenfor Frivilligcenter Næstveds åbningstid. Ligger lokalelånet i Frivilligcentrets åbningstid, behøver du ikke nøgle. 

Book i god tid
Fra den første hverdag i november kan du booke lokaler i hele det kommende kalenderår. Dvs. fra mandag den 2. november 2020 kan du booke lokaler for hele 2021 og fra mandag den 1. november 2021 kan du booke lokaler for hele 2022.

Frivilligcenter Næstved holder dog ferielukket i juli og mellem jul og nytår. I de perioder kan din forening ikke låne lokaler.

Lokaler og faciliteter 
Under menupunktet ”Vores lokaler” kan du læse mere om lokaler og faciliteterne i Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere i vores lokalefolder (henvend dig til Frivilligcenter Næstved for at få et trykt eksemplar), og ellers er du altid velkommen til at kontakte Frivilligcenter Næstved.

Særlige corona-retningslinjer for lån af lokaler
For at alle kan føle sig sikre og godt tilpas i huset – og for at leve op til myndighedernes retningslinjer – er der indført nogle særlige corona-retningslinjer for lokaleudlån i Frivilligcenter Næstved – De Sociale Foreningers Hus.

Du kan se vores gældende retningslinjerne her (de bliver opdateret i takt med nye udmeldinger fra myndighederne - senest opdateret den 7. august 2020). Bemærk bl.a. at der er væsentlige begrænsninger på hvor mange personer, der må være i lokalerne og krav om at spritte af. Læs også mere under undermenupunktet "Vores lokaler".

Det er vigtigt, at alle overholder de nye retningslinjer og følger de ophængte anvisninger.

Sundhedsstyrelsens og øvrige myndigheders gældende retningslinjer skal naturligvis også altid overholdes. Det betyder bl.a. alle besøgende eller deltagere skal være uden symptomer på sygdom i 48 timer forinden, og de fem generelle sundhedsanbefalinger skal efterleves:
• Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
• Host eller nys i dit ærme
• Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
• Vær opmærksom på rengøring
• Hold afstand og bed andre tage hensyn.

Lokalebookinger er fortsat gældende
Din forenings lokalebookinger er fortsat gældende, men vær særlig opmærksom på restriktionerne om hvor mange personer, der maksimalt må være i hvert lokale.

Har du spørgsmål, brug for at ændre lokalebookingen til et andet lokale eller annullere den, så kontakt os på tlf. 55 77 62 43 eller adm@frivilligcenter-naestved.dk.