imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lokaleudlån

I Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus kan frivillige sociale foreninger og grupper låne lokaler. For at låne lokaler skal din forening eller gruppe være medlem af Frivilligcenter Næstved.

Det er gratis at låne et lokale. Men hvis din forening booker et lokale og ikke skal bruge det alligevel, skal I afmelde bookingen hurtigst muligt. Melder I ikke afbud, vil I blive opkrævet et udeblivelsesgebyr på 250 kr.

Hver forening og gruppe kan max låne lokaler én gang om ugen.

Sådan booker du et lokale
Du kan booke et lokale til din forening ved at ringe os på tlf. 55 77 62 43, sende en mail til adm@frivilligcenter-naestved.dk eller komme forbi i vores åbningstid.

Du skal huske at hente nøgle og nøglebrik til jeres lokalelån, som skal hentes indenfor Frivilligcenter Næstveds åbningstid. Ligger lokalelånet i Frivilligcentrets åbningstid, behøver du ikke nøgle. 

Book i god tid
Fra den første hverdag i november kan du booke lokaler i hele det kommende kalenderår. Dvs. fra mandag den 2. november 2020 kan du booke lokaler for hele 2021 og fra mandag den 1. november 2021 kan du booke lokaler for hele 2022.

Frivilligcenter Næstved holder dog ferielukket i juli og mellem jul og nytår. I de perioder kan din forening ikke låne lokaler.

Lokaler og faciliteter 
Under menupunktet ”Vores lokaler” kan du læse mere om lokaler og faciliteterne i Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere i vores lokalefolder (henvend dig til Frivilligcenter Næstved for at få et trykt eksemplar), og ellers er du altid velkommen til at kontakte Frivilligcenter Næstved.

LUKKET - DOG ENKELTE UNDTAGELSER - FORLÆNGELSE AF COVID-19 RESTRIKTIONER
Frivilligcenter Næstved – De Sociale Foreningers Hus er foreløbigt lukket til og med den 20. maj 2021 som følge af de nyeste Covid-19 retningslinjer og genåbningsplanen.

Alle arrangementer, aktiviteter, lokalebookinger mv. her i huset er derfor som udgangspunkt aflyst til og med den 20. maj 2021.
Vi har annulleret alle lokalebookinger i perioden frem til og med d. 20. maj 2021. I behøver derfor ikke kontakte os i forhold til afmelding af jeres lokalebooking i denne periode. 

Enkelte foreninger kan få tilladelse til at gennemføre deres aktivitet hos os, men så skal I ringe til os og lave en aftale med en medarbejder. Læs mere i om, hvilke foreningsaktiviteter, det gælder her.

Læs mere om vores nedlukning og forventet genåbning her - vi er stadig tilgængelige på telefon og mail.