imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vores lokaler

Antal personer i lokaler 21

Læs mere om retningslinjerne for lån af lokaler under corona her.

Lokalerne er i disse corona-tider til dagligt opstillet med borde og stole til færre personer end anført nedenfor i de beskrivelserne af lokalerne.

Husk at der ved fx foredrag skal være 2 meter fra foredragsholder til forreste række af tilhørere, mens det er tilstrækkeligt med 1 meters afstand mellem tilhørerne.

Der er ekstra borde og stole i kælderen.

Folkerummet
Folkerummet er husets største rum og egner sig til foredrag, generalforsamlinger og andre arrangementer med mange deltagere.

Til dagligt står Folkerummet opstillet med borde og stole til 32 personer. Der er dog plads til 50 personer ved opstilling med langborde og ca. 60 personer ved opstilling med stolerækker. Ekstra stole og borde kan du hente i kælderen.

Efter aftale kan foldedøren åbnes, således at sekretariatsrummet også kan inddrages ved særlige lejligheder, der ligger udenfor Frivilligcenter Næstveds åbningstid.

I lokalet er der teleslynge, whiteboard og flipover samt lofthængt projektor, stort lærred, højtalere og mikrofon. Du kan tilslutte din computer til projektoren enten via HDMI-kabel (vi har adaptor til HDMI mini, USB-C, DisplayPort og DisplayPort mini) eller ClickShare med USB-stik, og der er også muligt at tilslutte tablet og smartsphone til projektoren enten via en app eller skærmdublering via WiFi. 

Atelieret
Atelieret er husets næststørste rum og er velegnet til både foredrag og møde for større grupper.

Til dagligt står Atelieret opstillet med borde og stole til 22 personer. Der er muligt at lave lange borde eller stolerækker, så der er plads til flere personer. Ekstra stole og borde kan du hente i kælderen.
Der er også pallesofa og lille bord, begge på hjul, i rummet.

I lokalet er der teleslynge, flipover, væghængt whiteboard og projektor (inkl. højtalere) samt væghængt TV, der kan drejes ud fra væggen. TV’et er på wi-fi og med Chromecast samt HDMI-tilslutning. Projektoren kan du tilslutte din computer via HDMI-kabel (vi har adaptor til HDMI mini, USB-C, DisplayPort og DisplayPort mini).


Solskinsrummet
Solskinsrummet er velegnet til mindre kurser og møder.

Der er mødebord med 10 stole om bordet, men der kan godt blive plads til et par ekstra personer. Du kan hente ekstra stole i kælderen.

I lokalet er der whiteboard, flipover, TV med HDMI-tilslutning og DVD-afspiller.

Samtalerummet
Samtalerummet er velegnet til små bestyrelsesmøder, gruppemøder og selvhjælpsgrupper.

Der er plads til 8 personer, som borde og stole står til dagligt.

I lokalet er der flipover.

Øvrige rum
Herudover er der Pusterummet og Fællesrummet, som forbinder rummene på 1. sal med trappe, elevator, køkken og toilet.

I Pusterummet ved elevatoren og trappen er der sofaer, printer, reoler med læsestof og legetøj i skabet, mens der i Fællesrummet er et lille bord og stole.

Køkkenfaciliteter 
Der er 2 køkkener – ét i stueetagen og ét på 1. sal. I køkkenerne kan du brygge kaffe og te (kontakt os for at høre om priserne på kaffe og te), vakse op efter jer og derudover lave mad til lukkede medlemsarrangementer.

Mere info
Vil du vide mere, så kontakt os, eller læs de øvrige regler for lokaleudlån i vores lokalefolder.