imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bliv frivillig

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker.

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde kan bruges til at udvide dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.

Mulighederne for at yde en frivillig indsats er mange og forskelligartede i forhold til arbejdsopgaver, målgrupper, tidsforbrug og ansvar. Du kan fx involvere dig i praktiske opgaver, administration, PR og kommunikation, uddannelse, IT, faglige og interessepolitiske opgaver eller i ledelsesopgaver inden for en lang række foreninger, som henvender sig til forskellige sårbare og udsatte borgere.

Guide til at vælge det rette frivilligjob
I Frivilligcenter Næstved tilbyder vi dig en frivilligsamtale. Vi hjælper dig med at finde relevante frivilligjobs og tilbyder også en afklarende samtale, så du finder det job, der passer til dine ønsker og kompetencer. Du kan bruge formularen til højre eller kontakte os på mail eller telefon.

Under punktet Find et frivilligjob finder du aktuelle lokale frivilligjobs, og i Frivilligguiden kan du finde inspiration til, hvad du kan overveje, når du vælger, hvor du vil lægge din frivillige indsats.

God fornøjelse - vi glæder os til at se dig!