imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om rådgivningen

Gældsrådgivning Sydsjælland henvender sig til borgere med lav indkomst, gæld og lavt rådighedsbeløb, som har begrænsede muligheder for finansiel rådgivning. Vi tilbyder rådgivning og vejledning om økonomi, gældshåndtering og socialfaglige spørgsmål.

Formålet
Formålet er at hjælpe gældsplagede borgere med at få ro og overblik over deres økonomi samt afklare muligheder, der kan arbejdes videre med. Vores rådgivere arbejder frivilligt og ulønnet og har en baggrund som bankrådgiver, økonom, jurist eller socialrådgiver. Rådgivningen er gratis, fortrolig og uvildig.

Gældsrådgivning Sydsjælland er en af 10 frivillige rådgivninger, som modtager støtte fra Børne- og Socialministeriet til at tilbyde gratis gældsrådgivning til gældsramte borgere. Derudover modtager vi også støtte fra Næstved Kommune. Rådgivningen åbnede for borgerhenvendelser den 8. maj 2013.

Tidligere erfaringer
Social- og Integrationsministeriet afsatte i 2008 penge til etablering af 5 gældsrådgivningsprojekter. Erfaringerne viser, at der er stor efterspørgsel, og borgerne oplever, at rådgivningen har en positiv effekt på deres liv. Derfor blev der både i 2012, 2016, 2018 og 2020 bevilliget yderligere midler til videreførelse og udbredelse af gratis gældsrådgivning til sårbare borgere.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om gældsrådgivningsprojekterne på Børne- og Socialministeriets hjemmeside www.sm.dk og i rapporten Evaluering af den frivillige gældsrådgivning.

Privatlivspolitik
I Gældsrådgivning Sydsjælland lægger vi vægt på at passe på dine data og sikre, at dine personlige oplysninger bliver behandlet korrekt. Læs mere om, hvordan vi opbevarer og håndterer dine oplysninger i vores Privatlivspolitik for Gældsrådgivning Sydsjælland.