imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

DH Næstved inviterer til Årsmøde

DH Næstved inviterer til Årsmøde

24 juni 2021 19:00 - 21:00

(Gem til kalender)

Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus, Farimagsvej 16, 4700 Næstved

Har I i jeres forening aldrig undret eller bekymret jer over besparelser eller noget, som foregår i forvaltningen eller i kommunens institutioner, plejehjem, skoler ect.?

Snakker I i jeres forening aldrig om, at noget kunne/burde være anderledes i Næstved kommune af hensyn til jeres medlemmer?

Har I i jeres forening slet ingen ønsker til Næstved kommune, af hensyn til jeres medlemmer?

Hvis I svarer ’jo’ til ovenstående spørgsmål, så tilmeld jer til DH's Årsmøde og få en plads i DH Næstved.

I har brug for os - Vi har brug for jer

Vi har brug for jeres viden/erfaringer/problematikker, så vi også kan arbejde for jeres forening/vanskeligheder/handicaps i DH Næstved og i relation til Næstved kommune.

Formålet med DH-afdelingen er at formidle samarbejdet mellem DH's medlemsorganisationer (også jeres forening) på kommunalt plan og søge at fremme fælles interesser. 

DH-afdelingens kerneopgave er at søge indflydelse på de politiske beslutninger i kommunen, som vedrører handicapområdet. DH Næstved har 5 repræsentanter i Næstved kommunes Handicapråd – de 5 repræsentanter formidler/modtager viden/ønsker/problematikker osv. på vegne alle vores underliggende foreninger - også jeres. Der er kommunevalg i år og dermed skal også nedsættes et nyt Handicapråd. I DH Næstved har vi et ønske om, at repræsentere handicap bredest muligt.

Årmødet afholdes torsdag den 24. juni 2021, kl. 19.00 til ca. 21.00 i Frivilligcenter Næstved – De Sociale Foreningers Hus på Farimagsvej 16, 4700 Næstved.

Læs mere om årsmødet, tilmelding, deadlines og hvordan jeres forening kan blive en del af DH Næstved her.