imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Informationsmøde om tilskud til mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere

Informationsmøde om tilskud til mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere

13 april 2021 14:00 - 16:00

(Gem til kalender)

Online

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen er nationalt agentur for Erasmus+ i Danmark. Styrelsen afholder et online informationsmøde den 13. april 2021 kl. 14.00-16.00 om mulighederne for tilskud til at gennemføre ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere og ’Youth Participation Activities’.

Informationsmødet er for alle organisationer, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år gennem ikke-formel og uformel læring, eksempelvis ungdomsklubber, ungdomsskoler, NGO'er, højskoler, foreninger og socialøkonomiske virksomheder. Uformelle grupper af unge er også velkomne til at deltage.

På mødet vil I få viden om følgende:
- Hvordan Erasmus+ kan gavne jeres organisation og de unge, I arbejder med
- Hvad I kan søge tilskud til, og hvor meget tilskud I kan få
- Hvordan I kommer i gang med at søge tilskud
- Hvem I kan kontakte i styrelsen for at få hjælp og vejledning.

Læs mere og tilmeld jer her: https://ufm.dk/aktuelt/arrangementer/2021/informationsmode-om-mobilitetsprojekter-i-erasmus-for-unge-og-ungdomsarbejdere.

I forlængelse af informationsmødet afholdekse der desuden en Q&A-session den 27. april 2021 for alle, som til den tid er gået i gang med en ansøgning, og som har spørgsmål til deres ansøgning. Læs mere og tilmeld jer her: https://ufm.dk/aktuelt/arrangementer/2021/q-a-om-mobilitetsprojekter-i-erasmus-for-unge-og-undomsarbejdere.Uncategorized    |    Online