imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nyheder

AV-opgradering i Atelieret

AV-opgradering i Atelieret

Vi har fået en kombineret væghængt projektor- og whiteboard med højtalere i Atelieret i...

Yoga og varmtvands gymnastik

Yoga og varmtvands gymnastik

Kræftforeningen De Aktive tilbyder både vandgymnastik i varmtvandsbassin og yoga. Der er for folk...

Muligt at være flere personer i lokalerne

Muligt at være flere personer i lokalerne

Retningslinjerne for lån af lokaler i Frivilligcenter Næstved – De Sociale Foreningers Hus er...

Hjælp stressramte videre

Hjælp stressramte videre

Stressforeningen har rigtig gode erfaringer med at sætte personer, der har problematikker omkring...

Kig forbi Handi-Art 2020

Kig forbi Handi-Art 2020

Den international kunstmesse Handi-Art er en årlig tilbagevendende kunstmesse, hvor danske og...

 • AV-opgradering i Atelieret

  AV-opgradering i Atelieret

 • Yoga og varmtvands gymnastik

  Yoga og varmtvands gymnastik

 • Muligt at være flere personer i lokalerne

  Muligt at være flere personer i lokalerne

 • Hjælp stressramte videre

  Hjælp stressramte videre

 • Kig forbi Handi-Art 2020

  Kig forbi Handi-Art 2020

Vejen til det gode liv – for voksne mænd

Hemingway Club er ikke en litteraturklub, men et netværk for voksne mænd 60+, der søger interessefællesskab med jævnaldrende. Det er et frirum og mødested, der baseres på åbenhed, alsidighed og respekt for alle.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være med fra starten af Hemingway Club Næstved, når projektleder Hugo Tietze fra Hemingway Club gæster Frivilligcenter Næstved onsdag den 29. januar 2020 kl. 10.00 - 12.00 og fortæller om grundidéerne i Hemingwayklubberne.

Vi håber at se rigtig mange mænd over 60 år onsdag den 29. januar 2020 kl. 10.00 i Frivilligcenter Næstved, Farimagsvej 16 i Næstved! DU er også hjerteligt velkommen! - Og tag gerne din nabo, din kollega, bridgepartner, kammerat fra sejl-, golf-, bowling-, vin- eller cykelklubben med!

Tilmeld dig senest mandag den 27. januar 2020 kl. 10 til adm@frivilligcenter-naestved.dk eller tlf. 55 77 62 43. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakt Frivilligcenter Næstved.

HemingwayClub Besøg på Holmen 2016 modtaget2019Hemingway Club – hvad er det?
På møderne i Hemingway Club fortæller deltagerne på skift om oplevelser og interesser. Af og til inviterer de folk udefra til at holde oplæg om et spændende emne – det kunne være et familiemedlem eller en nabo. Mange spørger om, hvorfor Hemingwayklubberne er blevet så stor en succes, og svaret ligger i konceptet. Medlemskab er uforpligtende, man kommer, når man har tid og lyst, det er spændende, og det er gratis. Dog betaler man for kaffe og ostemad, når man deltager. Deltagerne mødes på et fastlagt tidspunkt – enten en gang om ugen eller hver 14. dag - for at inspirere hinanden til at have en hverdag med mening.

Der er en styregruppe, som vælges på en generalforsamling. Personerne i styregruppen sørger for kaffe, ostemad og måske en lille dram til deltagerne, når nye medlemmer optages. Herudover sørger en gruppe af frivillige ildsjæle for planlægningen af netværksmøderne.

De seneste seks år er der skudt 20 nye klubber op, og konceptet er det samme i alle klubber: Der startes med velkomst, sang og meddelelser. Herefter er der foredrag, pause og hygge og mødes rundes af med lidt om, hvad der skal ske fremover. Mødet tager et par timer, og man går hjem med ny inspiration og viden.

Se mere i Mads Rokes video fra Hemingway Club Greve: https://www.frivilligraadet.dk/nyheder/2019/10/14/det-virker-bare-kom-med-formanden-p-besg-i-hemingway-club.