imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nyheder

Så er Årsskrift 2020 på gaden!

Så er Årsskrift 2020 på gaden!

2020 var et anderledes år, og det har sat sit aftryk på det årsskrift, vi netop har løftet sløret...

Informationsmøde om Fællesskabsstafetten

Informationsmøde om Fællesskabsstafetten

Der er et hav af spændende fællesskaber og aktiviteter i Næstved kommunes lokalområder. De skal nu...

Lykkeliga på vej til Næstved

Lykkeliga på vej til Næstved

Næstved Herlufsholm Håndbold tilbyder Lykkeliga med forventet opstart efterår 2021 og vil gerne i...

Madkurv til Østafrika

Madkurv til Østafrika

I disse tider, hvor vi alle er berørt af coronavirussen på den ene eller den anden måde, må vi...

Forventet genåbning den 21. maj 2021

Forventet genåbning den 21. maj 2021

Vi glæder os rigtig meget til, at vi snart igen kan åbne dørene til Frivilligcenter Næstved – De...

 • Så er Årsskrift 2020 på gaden!

  Så er Årsskrift 2020 på gaden!

 • Informationsmøde om Fællesskabsstafetten

  Informationsmøde om Fællesskabsstafetten

 • Lykkeliga på vej til Næstved

  Lykkeliga på vej til Næstved

 • Madkurv til Østafrika

  Madkurv til Østafrika

 • Forventet genåbning den 21. maj 2021

  Forventet genåbning den 21. maj 2021

Vi er her stadig! – Stærke frivillige fællesskaber i Næstved kommune

Vi fejrer frivilligheden og hylder alle fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde, og samtidig sætter vi fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber. Det gør vi for at fejre Frivillig Fredag, som er hele Danmarks festdag for frivillighed.
FF2020 toprule web

I år er Frivillig Fredag den 25. september 2020, og temaet er bæredygtige fællesskaber - altså fællesskaber, der er stærke og gør en forskel for andre. Det har vi i Næstved oversat til sloganet: ”Vi er her stadig! - Stærke frivillige fællesskaber i Næstved kommune”.

På grund af faren for spredning af Covid-19, undlader vi i år at lave arrangementer, hvor mange mennesker mødes fysisk. I stedet hylder vi det lokale foreningsliv med en kampagne, som sætter fokus på og fejrer de frivillige sociale fællesskaber. Det gør vi, fordi de frivillige i Næstved gør et kæmpe arbejde for at skabe og fastholde positive fællesskaber for rigtig mange forskellige mennesker – og det arbejde er med til at skabe trivsel, forebygge ensomhed og mange andre former for udsathed – også når landet rammes af kriser som Covid-19.

FIND FLERE FÆLLESSKABER
Der findes en lang række fællesskaber og foreninger her i lokalområdet, som er klar til at byde dig velkommen, hvad enten du har lyst til at være medlem, bruger og/eller frivillig.

• Find kontaktoplysninger og læs mere om de lokale frivillige sociale foreninger her.
• Find et lokalt frivilligjob her
• Er du i tvivl, så kontakt Frivilligcenter Næstved.

SE, LIKE, DEL OG BLIV GLAD
På alt fra Facebook, digitale infoskærme i Næstved Storcenter og ved byens indfaldsveje til avisannonce og fysiske plakater kan du se kampagnen fra fredag den 25. september 2020. Kampagnen består af tre korte film om tre forskellige foreninger, plakater af seks forskellige foreninger udført af fotograf Nana Reimer. Du kan også se og downloade alle de flotte plakater og film:FF2020 web faellesplakat web

Film
• Mød Eva fra Home-Start Familiekontakt Næstved
• Mød Nancy fra Høreforeningen Næstved Lokalafdeling 
• Mød Betina fra Stop Spild Lokalt Næstved

Plakater
• Frelsens Hær Næstved
• Kræftforeningen De Aktive
• Lænken Næstved
• Red Barnet Ungdom
• Spætten Parasport Næstved
• Østafrikas Venner 
• Fællesplakat med alle seks foreninger

Pressemeddelelse 
• Pressemeddelelse med udtalelser fra Bedre Psykiatri Næstved og Næstved Kulturforening.

Du kan også gøre en forskel! Hjælp os med at sprede budskaberne – like og del meget gerne vores Facebookopslag mv., så de kan nå ud til endnu flere og vi sammen kan invitere flere ind i fællesskaberne samtidig med vi fejrer frivilligheden og hylde alle fantastiske frivillig.

Forhåbentligt har pressen også har lyst til at bringe historier om de stærke frivillige fællesskaber, så hold øje med den lokale presse.

TAK TIL...
Næstved Storcenter Logo webDer skal lyde en stor tak til Næstved Storcenter og Mærk Næstved for sponsorering af annoncer på de elektroniske infotavler i Næstved Storcenter og ved byens indfaldsveje.

Vi takker alle de foreninger, som har medvirket i film, foto, udtalelser til pressemeddelelse og/eller er villige til at stille op til eventuel pressedækning – uden jer, var der ingen kampagne blevet.

Og tusind tak til dig, der hjælper med at ”prale” af de mange aktive frivillige fællesskaber i Næstved kommune og fejre frivilligheden.

Her behøver brugerne ikke være ”skyggepersoner”
”Med vores samtale- og pårørendegrupper skaber vi et frirum for unge og voksne, hvor man kan mødes med ligestillede. Her behøver brugerne ikke være ”skyggepersoner”, men de kan være åbne og tale frit, og de kan skabe et sammenhold. Det er uvurderligt og det er det hele værd for os, som er frivillige i foreningen. Det er svært, at være pårørende, man glemmer tit sig selv, og at i grupperne er det ok, at tænke på sig selv.” Det siger Martin Grangaard, formand for Bedre Psykiatri Næstved.

Et sted at mødes med ligesindede uanset status
“Det bedste ved Handi-Art og Kunst med Sjæl er, at jeg kan møde andre, der elsker at kreere.” Mette Christiansen har været udstiller i Næstved Kulturforening i 4 år. Hun udstiller i år til Handi-Art samt den 26.-27. september 2020 i udstillingen Kunst med Sjæl.

ARRANGØRER
Bag den lokale Frivillig Fredags kampagne står Næstved Frivilligråd, Næstved Kommune, ABC for Mental Sundhed og Frivilligcenter Næstved.

FF2020 arrangoer logoer w394 web