imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nyheder

March mod ensomhed i Næstved d. 21-22. aug.

March mod ensomhed i Næstved d. 21-22. aug.

Kom og gå eller kør med, når ’March mod ensomhed’ kommer til Næstved den 21.-22. august...

Vejen til guldet – et grundkursus i fundraising

Vejen til guldet – et grundkursus i fundraising

Få indsigt i relevante fonde og puljer samt inspiration og værktøjer, som øger sandsynligheden for...

Kig i kalenderen

Kig i kalenderen

Skynd dig ind og se kalenderen her på hjemmesiden. Der er allerede mange spændende arrangementer i...

Leder du efter en pårørende?

Leder du efter en pårørende?

Hvert år mister tusindvis af mennesker kontakt med deres familier på grund af krige, katastrofer...

SØGES: Engageret og dynamisk leder til vores frivilligcenter

SØGES: Engageret og dynamisk leder til vores frivilligcenter

Frivilligcenter Næstved og De Sociale Foreningers Hus søger pr. 1.oktober 2022 eller snarest...

 • March mod ensomhed i Næstved d. 21-22. aug.

  March mod ensomhed i Næstved d. 21-22. aug.

 • Vejen til guldet – et grundkursus i fundraising

  Vejen til guldet – et grundkursus i fundraising

 • Kig i kalenderen

  Kig i kalenderen

 • Leder du efter en pårørende?

  Leder du efter en pårørende?

 • SØGES: Engageret og dynamisk leder til vores frivilligcenter

  SØGES: Engageret og dynamisk leder til vores frivilligcenter

”Gennem Næstved Senior Motion får jeg et dejligt samvær med andre”, udtaler Finn

Næstved Senior Motion tilbyder motion til både kvinder og mænd, der ønsker at holde sig i gang uanset alder. Foreningens cirka 800 medlemmer bor i Næstved Kommune, men ”alle kan være medlem uanset alder og bopæl”, fortæller Finn Keld Hansen, der er næstformand i bestyrelsen.

Ud over fysisk motion hjælper samvær med andre også til en sund aldring, således lægger hvert hold stor vægt på det sociale. Motionsholdet Qi Gong afslutter for eksempel deres sæson med restaurantbesøg, i gågymnastik er der indlagt pauser, hvor der hygges med medbragt kaffe og kage ligesom krolf-holdet drikker kaffe i et dejligt lokale ved svømmehallen. Op mod jul lejer Senior Motion én af de store haller i Næstved og inviterer alle medlemmer til en fælles julefrokost.

Om du er til Tai Chi, cykling, yoga, vandgymnastik, almindelig gymnastik, krolf, Qi Gong, Vikingespil eller Petanque, har du mulighed for at finde en motionsform i Senior Motion, som matcher dine ønsker. Som medlem kan du deltage i de aktiviteter, du har lyst og tid til uden ekstra udgift.

Der tilbydes motion året rundt både ude og inde.

Finn
NæstvedSeniorMotion Finn Keld Hansen 2022Som bestyrelsesmedlem er Finn med til at ”jævne bunkerne ud, så det bliver sjovt. Senior Motion drives på baggrund af sunde demokratiske principper, hvor alle bliver hørt, og man drager omsorg for hinanden”, siger Finn, og han fortsætter: ”Vi har 45 instruktører. Det er forskelligt, hvor mange instruktører der er tilknyttet de forskellige motionsformer. Ved stavgang går der én instruktør foran vandregruppen og én bagved. Med tre stavgangshold betyder det, at der er behov for seks instruktører. Svømning kræver ud over en instruktør, at der er en livredder til stede. Til gymnastik i Arena Næstved er vi 200 motionister hver torsdag fra 1. september til 1. maj, og én enkelt instruktør klarer hele holdet”.

Finn er ansvarlig for bordtennisholdet, der spiller ved otte borde to gange om ugen. ”Spillerne sørger selv for at køre bordene frem og tilbage før og efter træning. En af spillerne har Parkinson. Han har opdaget, at mens han spiller bordtennis, ryster han ikke. Det er jo en fin bonus at få oveni motionen”, siger Finn og fortsætter ”der er mange andre motionshold/-grupper, som ikke er nævnt her og som er lige så betydningsfulde, som de omtalte”. Gå ind på www.senior-motion.dk og se alle tilbuddene. Her kan du også tilmelde dig i foreningen.

Aktiviteterne i Senior Motion foregår rundt omkring i Næstved By, cykelholdet kører som udgangspunkt for eksempel ud fra Rådmandshaven.

FAKTABOKS
• Facebook – søg på ”Næstved Senior Motions Venner”
• Kontingent: 400 kr. pr. person - indmeldelsesgebyr 100 kr.
• Bestyrelsen mødes månedligt i Frivilligcenter Næstveds lokaler.

 

Frivilligcenter Næstved har i samarbejde med foreningerne fokus på at udbrede kendskab til områdets forskellige frivillige sociale foreninger. Artiklen om Næstved Senior Motion er skrevet af Anne Damsbo, Frivilligcenter Næstved.