imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om frivilligcentret

Frivilligcenter Næstved er en non-profit organisation og er et af de ca. 60 frivilligcentre på landsplan, som er medlem af landsforeningen FriSe – Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark.

Formål 
Frivilligcenter Næstved er en forening, som har til formål at understøtte det lokale frivillige sociale arbejde. Vi skaber nye netværk og udvikler nye initiativer, der samler og involverer frivillige. Det gør vi, fordi civilsamfundets indsatser og initiativer er ekstremt vigtige for lokalsamfund. 

Vi ved, at alle foreninger og enkeltpersoner er forskellige, og det er vores kerneydelser og arbejde tilrettelagt efter. Vi møder alle, hvor de er og hjælper dem videre med det, de har brug for. Om det så er hjælp til at blive frivillig, finde frivillige, synlighed, skabe en ny forening eller konsulenthjælp af en eller anden art, kan du hos os få en god og konstruktiv dialog om det frivillige sociale arbejde.

Kerneydelser
Vores seks kerneydelser er foreningsservice, information, konsulentstøtte, projektudvikling, frivilligformidling og borgertilbud. Læs mere under menupunktet Kerneydelser.

Du kan også læse mere i vores årsskrift.