imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Depotet - Vandrehjem og Borgerhus ved Susåen


Målgruppe

Skelbyborgere, kanofarere, vandrere og andre rejsende, kurser, firma- og familiearrangementer og fester, hvor man selv står for det hele.

 

Formål og aktiviteter

Depotet - Vandrehjem og Borgerhus ved Susåen, ligger naturskønt i Skelby blot 100 meter fra Susåen.

Depotet er en selvejende institution, der er oprettet og bliver drevet af frivillige med tilknytning til Skelby. Der arbejdes non-profit og overskuddet bruges til almennyttige formål til gavn for Skelby og Gunderslev sogne. 

I villaen er der 27 sengepladser, fordelt på 8 hyggelige værelser. Der er bad og toiletter på gangene. Alle gæster er velkommen til at benytte de 2 stuer, et køkken og gårdspladsen. 

I det gamle øl-depot er der indrettet en lys festsal med fuldt udstyret køkken, toiletter og garderobe, med plads til 50 gæster. 

Depotet udlejer værelser til egnens gæster, og gæster der kommer via Susåen. Ligeledes udlejes til fester, hvor gæsterne har mulighed for at overnatte. 

Depotet stiller sine stuer til rådighed for egnens foreninger og for borgere, der har en god ide, til at styrke sammenholdet i området. Ligeledes er vi vært for skiftende udstillinger, koncerter og diverse hyggeaftener.

Har man lyst til at høre mere om det, at være frivillig på Depotet, er vi altid på Depotet mandag eftermiddag 14.30-17.30, og for det meste er der kaffe på kanden.

Address

  • Buen 18, Skelby, 4160 Herlufmagle

Contact

  • Kontaktpers.: Hanne Birkevang
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 26 20 97 19