imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kræftforeningen Tidslerne Kreds Sjælland

 
Målgruppe

Kræftpatienter og andre interesserede.

 

Formål og aktiviteter

Kræftforeningen Tidslerne - en levende patientforening.

Tidslerne er en forening for nysgerrige, aktive cancerpatienter. Patienter, som selv vil have indflydelse på egen situation, og som gerne vil vide mere om de muligheder, der findes indenfor såvel komplementær som konventionel behandling.

Du kan også være støttemedlem og få info til forebyggelse af kræft (i den vestlige verden får hver 2. mand og hver 3. kvinde i dag kræft).

I Tidslerne arbejder vi for en positiv og åben dialog mellem alternativ/komplementær behandling og det etablerede sundhedssystem – kun hvis der skabes åbenhed og gensidig forståelse, kan vi som patienter få den bedste behandling.

Vores primære formål er at varetage patienternes interesser og sætte disse i centrum. Gruppen af patienter er ingen ensartet eller homogen gruppe, men præget af mangfoldighed. Foreningen arbejder da også ud fra den værdi, at det enkelte menneske er fysisk, psykisk og åndeligt unikt. Dette betyder, at hver enkelt må finde sin egen vej. Hvad der virker og er godt for den ene patient, behøver ikke at virke eller være godt for den anden patient.

I kreds Sydsjælland holder vi lokalt foredrag og selvhjælpskurser i området Faxe - Faxe Ladeplads - Præstø m.m. 

Landsforening
Kræftforeningen Tidslerne
www.tidslerne.dk.

Address

  • Hylleholtvej 11, 4654 Faxe Ladeplads

Contact

  • Kontaktpers.: Christina Hovedskou
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 23 37 33 63