imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LivaRehab


Målgruppe

Mennesker med senfølger efter fysisk- og psykisk vold, incest, seksuelle overgreb samt prostitution.Formål og aktiviteter

LivaRehab er et rehabiliteringstilbud, der tilbyder helhedsorienteret og individuelt tilrettelagt indsats til mennesker med følger af skader fra ovenstående.

Vi fokuserer på personer, der behøver støtte til rehabilitering og til at overkomme et familie- og arbejdsliv. 

Vores formål er at tilbyde et tværfagligt behandlings- og rehabiliteringstilbud. Det gør vi gennem individuelt skræddersyede forløb med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og behov. Derudover generer vi viden til metodeudvikling og forebyggelsesarbejde samt udgiver rapporter og undersøgelser, der har til formål at skabe opmærksomhed og vidensdeling.

LivaRehab har både lønnede og frivillige medarbejdere og finansieres via offentlige puljer, private donationer og medlemsbidrag. Personalet består af socialrådgivere, socialpædagoger, psykolog, psykiater, akademiske medarbejdere, omsorgsmedarbejdere med flere.

Vi tager udgangspunkt i teorier om anerkendelse og metoder i empowerment – hvor målet er at blive hovedaktør i eget liv.

Vi afholder aktiviteter, hvor deltagere og frivillige er deltagende. Der annonceres løbende om aktiviteterne i Frivilligcentret.

Contact

  • Kontaktpers.: Marianne Logan
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 88 44 20 00, mob.: 53 71 04 71