imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Livets Lys Lokalafdeling Næstved


Målgruppe

Alle med interesse for foreningens arbejde. Vi er en multietnisk forening.

 

Formål og aktiviteter

Livets Lys er en frivillig, uafhængig, upolitisk og kulturel organisation.

Foreningens formål er at tilbyde alle interesserede mulighed for at dyrke aktiviteter samt med udgangspunkt i forpligtende aktiv frivillig, upolitisk, fælles indsats for at udvikle medlemmernes evne og lyst til at engagere og tage medansvar i foreningen og i det lokale samfund. Vi arbejder og støtter for et bedre medborgerskab i Kommunen.

Vi arbejder med forskellige små etniske grupper især med sent kommende flygtninge/udlændinge børns lektiehjælp og motivere forældrene til deres aktive involvering i børnenes skole- og fritidsliv. Vi arbejder for at skabe en bedre interkulturel forståelse mellem børn og unge med forskellig etnicitet.

Vi støtter vores hovedforenings »Livets Lys« aktiviteter lokalt i deres hjælpearbejde for børn, unge og familier, der trænger til hjælp pga. krig, flugt, katastrofer, social og kulturel nød, som herudover ikke har mulighed for basale livsnødvendigheder. Hjælpen ydes uanset etnicitet, religiøs overbevisning og politisk tilhørsforhold. Ydermere vil vi aktiv deltage i oplysningskampagne i Danmark som f.eks. Verdens Bedste Nyheder, FN 2015 mål osv.


Landsforening
Livets Lys
www.livetslys.com

Address

  • Fløjtevej 42, 4700 Næstved

Contact

  • Kontaktpers.: Sekretær Keeth Gnanapragasam
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 41 41 97 56