imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ungdommens Røde Kors Næstved

 
Målgruppe

Næstveds børn og unge.
 

Formål og aktiviteter

Lokalafdelingen består af en gruppe af unge frivillige, der sammen ønsker at gøre en forskel for lokalområdets børn og unge.

I øjeblikket har lokalafdelingen aktiviteten Spilopperne Efterværn. Her laver de frivillige aktiviteter med børn, der tidligere har været på det lokale kvindekrisecenter. Aktiviteterne med børnene foregår, mens børnenes mødre mødes til arrangementer under Qnet, der er en indsats hos Røde Kors for kvinder, der tidligere har været på et krisecenter. Kvinderne visiteres fra krisecenteret, og bruger åbent hus-arrangementerne til at få et pusterum fra en svær hverdag. Vores frivillige leger med børnene, så mødrene kan bruge tiden på at skabe indbyrdes netværk. Børnene har også brug for et pusterum samt positivt og anerkendende samvær med unge frivillige, der kommer med masser af overskud til leg og sjov.

Lokalafdelingen ønsker at starte flere aktiviteter op i området med udgangspunkt i URKs værdisæt om, at alle kan være noget særligt for nogen. I fremtiden ønsker lokalafdelingen at starte en madklub og en pigeklub, hvor børn og unge kan mødes og blive en del af et fællesskab.


Landsforening
Ungdommens Røde Kors
www.urk.dk.

Address

  • 4700 Næstved

Contact

  • Kontaktpers.: Freja Fog Kofod-Hansen
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 52 27 24 03