Skip to main content

Skal din forening være medlem af Frivilligcenter Næstved?

Som medlem hos os er I med til at støtte det frivillige sociale arbejde i vores kommune.

Der findes to typer medlemskab - medlemskab for private/enkeltpersoner, der koster 200 kr. årligt og medlemskab for foreninger/grupper, som koster 300 kr. årligt.

Foreningsmedlemmer får du en række fordele og tilbud:

  • Foreningen får tilsendt Frivilligcentrets årsskrift én gang om året, kursustilbud og andre informationsmaterialer
  • Foreningen kan deltage i Frivilligcentrets arrangementer og kurser til nedsat pris/medlemspris
  • Foreningen kan, såfremt det er en social forening, låne lokaler i Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus til foreningsaktiviteter
  • Foreningen kan, såfremt det er en social forening, leje foreningsskabe i Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus
  • Foreningen kan benytte sig af Frivilligcentrets foreningsservice og øvrige kerneydelser, såsom frivilligformidling, konsulentstøtte og projektudvikling
  • Foreningen kan deltage med stemmeret i årsmødet i Foreningen Frivilligcenter Næstved.

Hvordan bliver din forening medlem?
Vil du melde dig ind, kan din forening betale medlemskontingentet ved enten at overføre pengene til vores bankkonto i Spar Nord, reg.nr. 9819 konto nr. 4575044455 (angiv foreningsnavn samt kontaktoplysninger) eller betale via MobilePay til 84750 (husk at angive foreningsnavn og kontaktoplysninger som besked).

Derudover skal du udfylde og underskrive blanketten 'Erklæring om medlemsskab' og returnere den til os.
Det er vigtigt, at du returnerer blanketten, da det er en forudsætning for, at vi kan modtage statsstøtte til driften af Frivilligcentret.

Ønsker din forening at blive optaget i Den Sociale Vejviser, eller har du ændringer til de nuværende oplysninger, skal du udfylde nedenstående skema, og returnere det til os, gerne på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Foto af Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, så kontakt os enten på tlf. 55 77 62 43 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..