Skip to main content

Frivilligformidling

Vi hjælper gerne din frivillige sociale forening eller gruppe med at rekruttere frivillige.

Mangler din forening frivillige?
Vi tilbyder at annoncere efter frivillige på jobportalen www.frivilligjob.dk, i vores månedlige nyhedsbrev, her på hjemmesiden og som opslag i Frivilligcentret. Send jobopslaget (og meget gerne også et billede) til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sørger vi for at synliggøre det.

Vi tilbyder også at afholde den indledende samtale med nye frivillige. I samtalen finder vi frem til deres interesser og kompetencer og guider videre til relevante foreninger og aktiviteter.

Sparring om frivilligrekruttering
Har du eller andre i din forening behov for sparring og hjælp til at finde frivillige, så hjælper vi fx også med at lægge en strategi for rekrutteringen og formulere et godt jobopslag. Læs mere om 'Rekruttering og fastholdelse' under 'Rådgivning og sparring' eller kontakt os for at høre nærmere.

Har vi informationsmateriale fra din forening?
Vi får ofte henvendelser fra personer, der er interesseret i at yde en frivillig indsats. For at sikre, at vi kan oplyse frivillige om aktiviteter i din forening, er det en god idé at sørge for, at vi har dit informationsmateriale.

Væggen med informationsmaterialer om frivillige sociale foreninger

Væggen med informationsmaterialer om frivillige sociale foreninger i Frivilligcentret