Skip to main content

Lokaleudlån

I Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus kan frivillige sociale foreninger og grupper låne lokaler. For at låne lokaler skal din forening eller gruppe være medlem af Frivilligcenter Næstved.

Det er gratis at låne et lokale. Men hvis din forening booker et lokale og ikke skal bruge det alligevel, skal I afmelde bookingen hurtigst muligt. Melder I ikke afbud, forbeholder vi os retten til at opkræve et udeblivelsesgebyr på 250 kr.

Hver forening og gruppe kan max låne lokaler én gang om ugen.

Sådan booker du et lokale
Du kan booke et lokale til din forening ved at ringe os på tlf. 55 77 62 43, sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller komme forbi i vores åbningstid.

Du skal huske at hente nøgle/nøglebrik til jeres lokalelån, som skal hentes indenfor Frivilligcenter Næstveds åbningstid, hvis din forening ikke har en fast nøglebrik. Ligger lokalelånet i Frivilligcentrets åbningstid, behøver du ikke nøgle. Læs mere om muligheden for fast nøglebrik ved at klikke på knappen ’Fast nøglebrik’.

Ved booking af lokaler bedes din forening/gruppe give os besked om, om benytter fast nøglebrik, eller om I kommer og henter en nøglebrik inden lokaleudlånet.

Book i god tid
Fra den første hverdag i november kan du booke lokaler i hele det kommende kalenderår. Dvs. onsdag den 1. november 2023 kan du booke lokaler for hele 2024, og fra fredag den 1. november 2024 kan du booke lokaler for hele 2025. Undtagelse til dette er, hvis din forening skal holde generalforsamling eller foredrag med oplægsholder.

Frivilligcenter Næstved holder dog ferielukket i juli og mellem jul og nytår. I de perioder kan din forening som udgangspunkt ikke låne lokaler.

Lokaler og faciliteter
Du kan læse mere om lokalerne og faciliteterne i Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus ved at klikke på knappen ’Vores lokaler’.

Foreningsskabe
Der er 24 foreningsskabe i Frivilligcenter Næstved – De Sociale Foreningers Hus, som frivillige sociale foreninger og grupper, der er medlem af Frivilligcenter Næstved, kan leje. Læs mere om denne mulighed under knappen ’Foreningsskabe’.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere i vores lokalefolder (henvend dig til Frivilligcenter Næstved for at få et trykt eksemplar), og ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Foto af Frivilligcenter Næstved - De Sociale Foreningers Hus