Skip to main content

Fast nøglebrik

Det er muligt for at låne op til tre faste nøglebrikker, så du og din forening/gruppe slipper for at hente nøgler hver gang.

Fast nøglebrik er kun et tilbud og ikke et krav. Din forening/gruppe er fortsat meget velkommen til at komme forbi og hente en nøglebrik/nøgle indenfor vores åbningstid, når I skal låne et lokale, og returnere den efter brug, som hidtil.

Ved booking af lokaler bedes din forening/gruppe give os besked om, om I selv har en fast nøglebrik, eller om I kommer og henter en nøglebrik inden lokaleudlånet.

Det er kun frivillige sociale foreninger og grupper, der er medlem af Frivilligcenter Næstved, som kan låne lokaler og hermed også kan få fast nøglebrik til Frivilligcenter Næstved – De Sociale Foreningers Hus.

Depositum og udlevering af nøglebrik(ker)
For at din forening/gruppe kan låne fast nøglebrik(ker), skal I indbetale et depositum på 80 kr. pr. nøglebrik, som tilbagebetales ved aflevering af nøglebrikken.

Ved bestilling af nøglebrik(ker) kan der forekomme ekspeditionstid før din forening/gruppe kan afhente den/dem.

Retningslinjer
Du kan læse mere om regler for lån af fast nøglebrik(ker) i dokumentet ”Retningslinjer for fast nøglebrik”.

Vil din forening låne en fast nøglebrik(ker)?
Vil du vide mere, eller vil din forening/gruppe låne fast nøglebrik(ker), så kontakt Frivilligcenter Næstved på tlf. 55 77 62 43 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kig forbi indenfor sekretariatets åbningstid.

Foto af nøglebrik og indgangsdør