Skip to main content

Lån 'Teamleader' - et læringsspil om ledelse af frivillige

Lån gratis det spændende og lærerige Teamleader spil, som du eksempelvis kan bruge til den næste teamdag eller lignende. 

Næstved Frivilligråd og Frivilligcenter Næstved har sammen købt to eksemplarer, som vi låner ud til frivillige sociale foreninger og grupper, der er medlem af en af de to organisationer.

Vil du høre mere og/eller booke Teamleder spillet, så kontakt Frivilligcenter Næstved på tlf. 55 77 62 43 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvad er Teamleader?
Teamleader giver deltagerne mulighed for at prøve deres evner som ledere af frivillige af i et virkelighedsnært scenarie, når spillet sætter dem i velkendte situationer fra deres virke som ledere af frivillige.

Teamleder faciliterer en proces, der integrerer vidensformidling og erfaringsudveksling om ledelse af frivillige. Ved at skabe en fiktiv verden, som stadig er tæt på virkeligheden, gør spillet det lettere at diskutere faglige problemstillinger i tilspidsede situationer.

Du spiller sammen med de andre spillere mod spillet og for at klare jer, skal I være gode til sætte ord på jeres faglighed, erfaringer og antagelser om god og dårlig ledelse. Igennem spillet skal I forholde jer til dynamikken i frivilliggruppen, så alle føler sig involverede, samtidig med du holder kursen og indfrier dine overordnedes mål og visioner.

Teamleader er en spændende og effektiv måde at lære om ledelse af frivillige – både for de nye og nysgerrige og for den drevne leder af frivillige.

Foto af fem personer, der sidder og spiller Teamleader-spillet